2016. december 6., kedd

Esküvős filmek

Álljon meg a nászmenet! (1997)

My best friend's wedding




Julia Roberts a vőlegény legjobb barátja, aki időközben ráeszmél, hogy tulajdonképpen a férfi számára a nagy Ő. A film egyébként remekül példázza a férfi-női barátság működésének árnyoldalait is. Emellett arra tanít: sosem késő, hogy küzdjünk valamiért, vagy valakiért.

Oltári nő (1999)

Runaway bride




Julia Roberts és Richard Gere párosa már a Micsoda nő!-ben is brilliánsnak bizonyult. Ebben a filmben az oltár előtt mindig megfutamodó menyasszonyt, és a munkája megmentéséért harcoló újságírót alakítanak. Persze a kémia itt is remekül működik közöttük.

Oltári vőlegény (1999)

The bachelor




A jóképű Jimmie Shannonnak (Chris O'Donnell) mindössze két napja van arra, hogy feleségül vegyen valakit, különben százmillió dolláros örökségétől búcsút vehet. Szerelme, Anne (Renée Zellweger) egy megalázó lánykérés után szakítani akar, ezért Jimmie kénytelen korábbi barátnői között keresni azt, akivel legalább tíz évig kell majd együtt élnie. Mint kiderül, az egyik jelölt rosszabb, mint a másik, de a java még hátra van. Hamarosan több száz menyasszony veszi üldözőbe San Francisco utcáin.

Szeretném, ha szeretnél (2001)

The wedding planner



Mary Fiore (Jennifer Lopez) esküvőszervező, okos és gyönyörű, ám rendkívül magányos, mert egyszerűen fogalma sincs, hol keresse a nagy Őt. A megoldás sorsszerűen, egy elszabadult szemetes konténer képében érkezik, amely elgázolná Maryt, ha a jóképű gyermekorvos, Steve (Matthew McConaughey) nem menti meg az utolsó pillanatban. A találkozás varázsütésként éri, fülig beleszeret megmentőjébe. Ám hamarosan kiderül, hogy épp Steve esküvőjét szervezi, aki a dúsgazdag és szépséges Frant (Bridgette Wilson) készül elvenni.

Bazi nagy görög lagzi (2002)

My big fat greek wedding



Egy görög család, görög lánya csupán egy görög vőre vágyik. Toula Portokalos, Nia Vardalos színésznő alakításában, azonban egy olyan férfival állít haza, aki nem görög, de ráadásul vegetáriánus is. Megkezdődik az őrület: a család igyekszik elfogadni lányuk választottját, a vőlegény igyekszik elfogadni a görög szokásokat, ám ez még csak a kezdet.

Bazi nagy latin lagzi (2003)

Mi casa, su casa



Donald bármire hajlandó, hogy megtarthassa jól menő éttermét, amit válni készülő felesége és undok anyósa el akar adni. A férfi kétségbeesésében elvállalja egykori kertészei ajánlatát, akik hatalmas pénzt nyertek a lottón. Kivásárolják az éttermet, amennyiben Donald elveszi a húgukat, a kikapós Juanitát, akitől reszket egész Mexikó. Donald gyanakszik ugyan, ám igent mond, nem is sejtve, hogy micsoda pokoli lagzi vár rá.


Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban (2004)

The princess diaries 2: The rayal engagement




Miából (Anne Hathaway), a neveletlen hercegnőből öt év alatt gyönyörű nő lett, aki alig várja, hogy végre a gyakorlatban is kipróbálhassa magát Genovia hercegnője szerepében. Miután beköltözik a palotába nagyanyjához, Clarisse királynőhöz (Julie Andrews, kiderül, hogy nem élvezheti sokáig a hercegnői életet, mert hamarosan a koronát kell viselnie. Persze a problémák soha nem járnak egyedül. A meglepett kisasszonnyal mellékesen azt is közlik, hogy a genoviai törvények értelmében a hercegnőnek a megkoronázás előtt még férjhez kell mennie.

Oltári frigy (2004)

My first wedding



Vanessa (Rachael Leigh Cook) az esküvője előtt pár nappal döbbenten tapasztalja, hogy vadidegen férfiakról fantáziál. Kétségbeesésében gyónni megy, de egy félreértés során a pap helyett a nőcsábász Nick (Kenny Doughty) gyóntatja meg. A kezdeti tiltakozás után Nick tovább játssza a szerepét, hogy a lány közelében maradhasson és megakadályozhassa a házasságot.

Boldogító igen, vagy nem (2004)

I do (but I don't)




Lauren Crandell (Denise Richards) esküvőszervező. Na jó, csak asszisztens, de problémamegoldásban utolérhetetlen. Jó példa erre az alpinista vőlegény megmentése a templom tornyáról, ahol megismerkedik a mentésre kiérkező, arcátlanul jóképű tűzoltóval, Nickkel (Dean Cain). Azonnal beleszeret a tűzoltóba, annak ellenére, hogy a válása óta egyetlen férfiban sem bízik meg. Hidegzuhanyként éri a felismerés: Nick a legszörnyűbb ügyfelének, Darlának (Karen Cliche) a vőlegénye. Hab a tortán, hogy közben anyja mindent elkövet azért, hogy Lauren visszatérjen hűtlen férjéhez.

Anyád napja (2005)

Monster in law




A film egy menyasszony és leendő anyósa közötti rivalizálásról és csatározásról szól, melyben nagy szerepet kap az esküvőszervezés is. Az ara szerepében Jennifer Lopez, az anyóséban pedig Jane Fonda gondoskodik a fergeteges szórakozásról. Kihagyhatatlan!

Ünneprontók ünnepe (2005)

Wedding crashers




A két szélhámos jó barát, John (Owen Wilson) és Jeremy (Vince Vaughn) munkaidőben válóperre készülő házastársakat békítenek, szabadidejükben pedig esküvőkre járnak, hogy nőt fogjanak. A lányok tapadnak, a pezsgő isteni, és sosem kell a második randira készülni. De aki a tűzzel játszik, az megégeti magát. Márpedig Johnt elönti a forróság, amikor Cleary szenátor lányának az esküvőjén megpillantja álmai nőjét. Claire (Rachel McAdams) szintén a szenátor lánya, és hamarosan az ő fejét is beköti Zach Lodge (Bradley Cooper), a nagyvárosi tapló. Nincs mese, a nászt bármi áron is, de meg kell akadályozni.

Ara-para (2005)

Confessions of an American bride



Sam (Shannon Elizaneth) úgy érzi, álmai végre valóra válnak, amikor a barátja, Ben (Eddie McClintock) megkéri a kezét. Ám az esküvő megszervezése során minden balul üt ki. Mindenkivel gondja van: a szállítókkal, a ruhatervezőkkel, és persze az egész családdal. Helyzetét tovább nehezíti, hogy a munkahelyén megbízzák egy új reklámkampány irányításával, és az ügyfél nem más, mint régi nagy szerelme, Luke (Geoff Stults).

Lagzi-randi (2005)

The wedding date




A főszereplő Kat (Debra Messing) a húga esküvőjére tart, ám éppen szingli. Hogy a család és az ismerősök ne nézzenek rá a vénlányoknak kijáró szúrós pillantásokkal, felbérel egy escort pasit, hogy kísérje el a ceremóniára. A lagzi-randi azonban nem várt meglepetéseket tartogat a különös páros számára.

Bazi nagy gringo lagzi (2006)

Gringo wedding



Rebecca Gonzalez egy a húszas éveinek végén járó, vonzó, sikeres nő, aki Bogotában él. Matt Goldman pedig Floridában éli a menedzserek mindennapjait, ám úgy érzi, hogy valami hiányzik az életéből...

Randi az oltárnál (2006)

Wedding daze




Miközben Anderson (Jason Biggs) elveszíti álmai nőjét, meg van győződve róla, hogy soha nem lesz többé szerelmes. Egy nap barátja ráveszi, hogy egy elégedetlen pincérnőnek, Katie-nek (Isla Fisher) udvaroljon. Az ártatlannak tűnő flörtnek azonban beláthatatlan következményei lehetnek.

Csapnivaló menyegző (2006)

A christmas wedding




Emily (Sarah Paulson) és Ben (Eric Mabius) karácsony estére szervezik az esküvőjüket. Ám Tucker (Dean Cain), a lány sármos és rámenős főnöke egy ellenállhatatlan ajánlattal elcsalja három hétre, közvetlenül az esküvő előtt. A menyasszony azonban hamarosan megbánja, hogy elvállalta a munkát, mert nagyon úgy tűnik, nem ér haza élete nagy napjára...

A frigy (2006)

Vivah




Adott egy árva, egyszerű szegény lány (Amrita Raó), akit az apukája testvére befogadott családjába és sajátjaként nevelte fel. A másik oldalon ott egy fiatal tisztalelkű fiú (Shahid Kapoor), aki gazdag családból származik és ideje lenne már megnősülnie. Egy közös ismerős kiszemeli a kettőt egymásnak, ezért találkozót beszélnek meg. Mindketten nagyon félnek az eseménytől, de első pillanatra megtetszenek egymásnak, ezért beleegyeznek hogy 6 hónap múlva összeházasodnak. A film kettejük megismerkedési folyamatáról, a tiszta és őszinte szeretetről szól a maga egyszerű módján.

Nászfrász (2007)

License to wed



Mandy Moore és John Krasinski, vagyis Sadie és Ben kapcsolata szinte tökéletes. Amikor azonban a lánykérés megtörténik, minden borulni látszik. A kötelező jegyes oktatás olyan dolgokat hoz a felszínre, amelyre egyikük sem számított korábban.

Férjhez mész, mert azt mondtam! (2007)

Because I said so



Daphne Wilder (Diane Keaton) három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie (Lauren Graham) pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérek közül. Mae (Piper Perablo) szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly (Mandy Moore) pedig légypapírként vonzza magához a férfiakat. Daphne tudja ezt és ezért elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyermekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amiket ő is elkövetett annak idején. Össze akarja hozni lányát a tökéletes férfivel, úgyhogy a lány tudtán kívül felad egy hirdetést Milly nevében egy netes társkereső oldalon.

A boldogító talán (2008)

Made of Honor




Lehet-e barátság férfi és nő között? Talán igen, illetve nem, egészen pontosan csak átmenetileg. Tom (Patrick Dempsey) vonzó pasi, habzsolja az életet, falja a nőket. Az állandóságot Hannah jelenti a számára. Kettejük érdek- és szexmentes barátsága azonban csak addig tart, míg a jó pajtás hosszabb üzleti útra nem utazik. Kiderül, milyen üres Tom élete nélküle, ő az egyetlen, akit igazán szeret. Rögvest el is határozza, hogy megkéri majd a kezét. Erre beüt a mennykő: a szerelme tárgya azzal érkezik vissza, hogy végre megtalálta az igazit. Tom mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az esküvőjüket.

27 idegen igen (2008)

27 dresses




Jane (Katherine Heigl) egy idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Ugyanakkor pedig állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvényeknek, bár a saját boldogsága még látóhatáron belül sincs. Ám amikor Jane húga, Tess (Malin Akerman) iránt saját főnöke, George (Edward Burns) lobban szerelemre (s, akibe titkon Jane is szerelmes), hősnőnk kénytelen felülvizsgálni eddigi "örökké-csak-koszorúslány" életstílusát. Jane mindig is jó volt abban, hogy odafigyeljen másokra, saját boldogságáról azonban képtelen gondoskodni. Egész élete csak arról szólt, hogy mindenkit boldoggá tegyen maga körül, ráadásul huszonhét különböző koszorúslányruha lapul szekrényében, így mindezt bizonyítani is tudja. Egy emlékezetes estén Jane éppen kénytelen ingázni két esküvői fogadás között a Manhattan-Brooklyn vonalon, a nem mindennapi teljesítménynek pedig véletlenül szemtanúja lesz Kevin (James Marsden), a riporter, aki nagyszerű sztorit szimatol. Szerinte Jane, az esküvőfüggő története temérdek kaput nyit majd meg előtte a magazinon belül. Kevin minden olyasmire cinizmussal tekint, ami Jane számára kedves, így nem igazán jönnek ki egymással. Aztán megjelenik Tess és megkéri nővérét, hogy szervezzen egy újabb menyegzőt: Tess-ét és George-ét. Jane érzelmei a férfi iránt azonban megdöbbentő végkifejlethez, és talán egy új élet kezdetéhez vezetnek.

Mamma Mia! (2008)

Mamma Mia!




Donna (Meryl Streep) független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t (Amanda Seyfried), és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t (Julie Walters) és a módos, sokszor elvált Tanyát (Christine Baranski) a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget... A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak húsz évvel korábban. 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.


Érdemes tisztában lenni vele, hogy a film az azonos címmel futó színpadi musical alapján készült, így azzal is, hogy a szereplők bizonyos időközönként rendre dalra fakadnak – igen, még Pierce Brosnan is! (Szerencse, hogy a legjobb ABBA slágerekre!) Ha szereted a musicaleket, a szép tájat, a vidám és kissé kaotikus történeteket, akkor ez a neked való film!

Mielőtt szerettél (2009)

Before you say I do




George Murray (David Sutcliffe) összetörik, amikor barátnője, Jane (Jennifer Westfeld) nem hajlandó hozzámenni. Jane-ben frissen él válásának emléke és attól fél, hogy újból összetörik a szívét. George azt kívánja, bárcsak azelőtt találkozott volna Jane-nel, hogy a lány hozzáment Doughoz és kívánsága egy autóbaleset után váratlanul teljesül. Tíz évvel korábban, néhány nappal Jane és Doug esküvője előtt tér magához és megpróbálja úgy átírni a múltat, hogy számára legyen boldog a befejezés.

Én a tied, pénz a miénk (2009)

My fake fiance


Jennifer (Melissa Joan Hart) és Vince (Joseph Lawrence) egy esküvőn találkoznak, ahol egymás mellé sodorja őket barátaik gondoskodása. Harmincon és jó pár esküvőn túl, kifizetetlen számlák és egyéb tartozások tömegén innen úgy gondolják, illene visszakapniuk azt a pénzt, amit barátaik és rokonaik ajándékaira költöttek. Azonnal a tettek mezejére lépnek, és egy kamu esküvővel szeretnék befektetéseiket visszanyerni. Környezetük nagyon meglepődik gyors elhatározásukon, de az idő múlásával összeillő párként tekintenek rájuk. Vajon ezt Jennifer és Vince is így látja?

Nász-ajánlat (2009)

The proposal

A bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni az országból az illegális bevándorló Margaretet (Sandra Bullock). A nő azt állítja, hogy házasodni készül, így nem küldhetik vissza a hazájába. A gond, hogy a vőlegénye, a gyanútlan asszisztense mit sem tud erről. Szerencsére Andrew (Ryan Reynolds), akit évek óta gyötört a munkahelyén, bizonyos feltételek mellett hajlandó belemenni a játékba. Erre azért van szükség, mert a hivatal embereit sem ejtették a fejük lágyára: bizonyságot akarnak. Nincs mit tenni, a páros a vőlegény családjához utazik Alaszkába. Az események nem egészen az elképzeléseik szerint alakulnak.

A csajok háborúja (2009)

Bride wars



Kate Hudson és Anne Hathaway, azaz Liv és Emma igazán jó barátnők. Amikor azonban kiderül, hogy pontosan ugyanarra a napra tervezik kimondani a boldogító igent, elszabadul a pokol. A két lány a trükköktől és a mocskolódástól sem riad vissza, hogy megszerezze álmai esküvőjét.


Kerti esküvő (2010)

Backyard wedding



Az Alicia Witt által alakított Kim álmai esküvőjét igyekszik megszervezni ebben a szórakoztató tévéfilmben - történetesen a szülei hátsó kertjében. A tökéletes esemény megszervezését nehezíti, hogy a vőlegény távol van, a jóképű exférj pedig hazatér a szomszédba és állandóan megjelenik...

Dupla vagy minden (2010)

Double wedding



Danielle-t és Deanna-t nem csak azonos kinézettel áldotta meg a sors, ugyanis a két ikertestvér számára egyaránt katasztrófába torkollik minden egyes párkapcsolati próbálkozás. Amikor azt hinnék, hogy rájuk mosolygott végre a szerencse, hamar kiderül, hogy tudtukon kívül mindketten ugyanazzal a férfival randevúznak és lőttek a dupla esküvőnek. Vagy mégsem?

Ne csókold meg a menyasszonyt! (2011)

You may not kiss the bride



Bryan házi kedvencekről készít vicces fotókat kissé lökött asszisztensével, Tonyával, aki a szerelmével üldözi. Egy nap Vadik, a horvát maffiafőnök felesége képeket akar készíttetni a macskájáról. A fotózás balul sül el: a cicus gipszbe, Bryan pedig bajba kerül. Nikitin a pórul járt macskáért cserébe azt "kéri" Bryantől, hogy vegye feleségül a lányát, Mashát, aki csak így juthat zöldkártyához. A kiszemelt vőlegény lelkesen fogadja az ultimátumot. Csakhogy Vadik testőre, Brick is szerelmes a lányba, és halálosan megfenyegeti Bryant, akinek "csak" egy évet kell kibírnia férjként úgy, hogy egyetlen ujjal sem érhet Mashához. A nem mindennapi nászútra, ahol elszabadulnak az indulatok, elkíséri az ifjú párt a Bevándorlási Hivatal nyomozóin kívül Ernesto, az őrült mexikói is.

Menyasszony csaléteknek (2011)

The decoy bride



Lara Tyler (Alice Eve) egyike a leghíresebb színésznőknek, mégis egy vágya van csupán: békében akar hozzámenni vőlegényéhez, a forgatókönyvíró James Arborhoz (David Tennant). A paparazzik állandó jelenléte miatt úgy döntenek, otthonuktól távol, egy kedves skót kisvárosban bújnak el. Ám minden hiába, mikor a helyiek rájönnek, kik rejtőznek náluk, azonnal értesítik a sajtót. Laránál betelik a pohár... Menedzsere, hogy elterelje a paparazzik figyelmét, álesküvőt szervez. Az ötlet mindenki számára remeknek tűnik, a helyiek között meg is találják Lara helyettesítőjét. A csalétek Katie (Kelly MacDonald) lesz, egy kedves, bájos helyi lány. Ahogy James egyre jobban megismeri, elbizonytalanodik. Vajon tényleg Lara az ő igaz szerelme?

Seprűs esküvő (2011)

Jumping the broom


A csinos Sabrina (Paula Patton) egy gazdag afroamerikai család sarja. Míg a karrierje szárnyal, a magánélete nem mondható ilyen sikeresnek, még nem találta meg az igazit. Egy nap azonban minden megváltozik. Sabrina elüti a kocsijával Jasont, és a két fiatal első pillantásra egymásba szeret. A fiú hamarosan megkéri Sabrina kezét. Azt tervezik, hogy az esküvőt a lány szüleinek birtokán tartják. Igen ám, csak elfeledkeztek arról, hogy nem a legszerencsésebb dolog, ha az örömszülők az esküvőn találkoznak először egymással. Különösen, hogy Jason szülei egyszerű átlagemberek.

A nagy nap (2012)

The big wedding



Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb derültségére a rég elvált Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) kedvéért. Teszik mindezt azért, mert a fiatal vőlegény rendkívül vallásos vér szerinti anyja váratlanul úgy határoz, hogy a fél világon átrepülve részt vesz fia esküvőjén. A vendégsereg figyelmétől övezve Don lobbanékony párja (Susan Sarandon) nem tűri szótlanul, hogy Ellie csak úgy visszatér Don életébe, és közben a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Az egész családnak a káosz uralta, viccesebbnél viccesebb, és féleértett helyzetek közepette kell szembenézniük múltjukkal, jelenükkel, jövőjükkel, és ráadásul még a fiatal ara (Amanda Seyfried) családja is úton van.

Hárommal több esküvő (2013)

Three many weddings



Ruth semmi másra nem vágyik, csak a boldogságra, és egy férfira, aki szereti. Ezért elképzelni sem tud rosszabbat, mint, hogy egy lakodalomban szakítson vele a barátja. Ruth úgy érzi, a világ esküdött össze ellene, amelyben az egyetlen vigaszt az autójában újra és újra megszólaló, nyolcvanas évekbeli Europe-sláger, a Carrie jelenti. Ruth egyetemen dolgozik kutatóként, csupa nő kollégával, így igazi felüdülés számára, amikor gyakornoknak veszik fel mellé a jóképű Danit. Amikor három korábbi ex-e hívja meg esküvőjére, és nem tud kihátrálni a részvételektől, hirtelen ötlettől vezérelve Danit kéri fel kísérőjének. Ahogy azonban várható, valamennyi lagzi katasztrofálisan alakul - és nemcsak Ruth számára.

Gondolkozz pasiaggyal 2 (2014)

Think like a man too




Főhőseink ezúttal Las Vegas-ba érkeznek egy esküvőre. Azonban a romantikus hétvége kezd félrecsúszni, ahogy barátaink egyre kompromittálóbb helyzetekbe kerülnek, melyek azzal fenyegetnek, hogy félresiklatják a Nagy Eseményt.

Wedding pullav

Wedding pullav (2015)


Két gyermekkori barát, Adi és Anushka történetét mutatja be a film, akik szerelmesek egymásba, de ezt még maguknak sem hajlandóak beismerni. Amikor Anushkát megkérik, hogy vegyen részt Adi esküvőjén, mindenki számára nyilvánvalóvá válik a helyzet.

Menyasszonyi hullám (2015)

Bridal wave



Az Arielle Kebbel - Andrew W. Walker színészpáros már egyszer nagy sikereket ért el a Menyasszonyt karácsonyra (2012) című televíziós filmmel. A Babamama.hu csapatának most sem okoztak csalódást! A sztori főhősnője épp fogtechnikus főnökéhez készül hozzámenni egy csodás szállodában, mely esküvők szervezésére specializálódott. Útban ide ismerkedik meg sármos munkanélküli építésszel egy boltban. Hamarosan kiderül, hogy egy helyre mennek... Természetesen útjaik folyton keresztezik egymást, miközben a vőlegény elfoglalt, és nem különösebben izgatja az esküvő.

Akarom, akarom, akarom (2015)

I do, I do, I do



Autumn Reese, Shawn Roberts és Antonio Cupo főszereplésével egy kissé szürreális romantikus vígjátékot láthatunk. Főhősnőnk minden nap átéli kissé elbaltázott esküvője napját, míg rá nem jön, hogy igazából a vőlegénye testvére számára az igazi...

Volt egyszer egy szerelem (2015)

A country wedding


A híres country énekes (Jesse Metcalfe) eljegyezte hollywoodi színésznő menyasszonyát, s visszatér szülővárosába. Véletlenül összefut fiatalkori szerelmével, s ismét elkezd dalokat írni, miközben együtt szervezik az esküvőt a világ háta mögött. Ám a menyasszony óriási eseményről álmodozik...

Dolly (2015)

Dolly ki doli



Dolly (Sonam Kapoor) azzal keresi a kenyerét bandájával, hogy családnak adják ki magukat és Dollyt kiházasítják. Az esküvő után éjjel elaltatják és kirabolják a násznépet majd továbbállnak a következő balekot keresve...

Beugró vőlegény (2016)

The convenient groom 


Denise Hunter romantikus regényének filmadaptációja, melyben a híres videóbloggert (Vanessa Marcil) gyakorlatilag az oltár előtt, eljegyzésének élő felvételénél hagyják faképnél. Hogy mentse, ami még menthető, gyorsan kerít magának egy beugró vőlegényt (David Sutcliffe).

Állítsák meg az esküvőt (2016)

Stop the wedding


Egy eltökélt férfi és egy nő (Rachel Boston) elhatározzák, hogy megakadályozzák rokonaik házasságát.

Véletlenül eljegyezve (2016)

Accidentally engaged


Clarissa színésznő szeretne lenni, de nem sok sikerrel járt eddig a pályán. Amikor a média egy félreértésnek köszönhetően a legnagyobb sztár, Chas Hunter menyasszonyának állítja őt be, hazaviszi a szívtiprót magával, hogy barátai boldognak lássák.

Decemberi menyasszony (2016)

A December bride



Layla (Jessica Lowndes) feltörekvő lakberendező, boldog a párjával, mindig is arról álmodozott, hogy egy szép decemberi napon fog férjhez menni. Ám vőlegénye otthagyja őt az unokatestvéréért,  és teljesen összetörik. Az új pár karácsony előtt tartja az esküvőt, ahová őt is meghívják, így keresnie kell magának egy kísérőt (Daniel Lissing).

Forrás: femcafe, port.hu; www.mafab.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése