2016. december 19., hétfő

Karácsonyi állatos filmek

Karácsonyi kopó (2014)

A Christmas tail



Két szingli szülő (Chandra WestAntonio Cupo) egymásba szeret, mialatt a gyermekeiknek vásárolt kutyán vitatkoznak.

A karácsony kilenc élete (2014)

The nine lives of Christmas



A férfi főszerepben a sármos Zachary Stone (Brandon Routh), aki tűzoltóként dolgozik és esze ágában sincs elköteleződni, nem hisz a szerelemben. Az élet úgy hozza, hogy egy szép napon mégis kénytelen agglegény lakását megosztani egy macskával (Ambrose), aki őt szemeli ki új gazdájának... A másik oldalon ott van az állatimádó (szintén macskatartó) orvostanhallgató, Marilee White (Kimberly Sustad), akinek a legfontosabb feladata jelenleg az egyetem befejezése, de már nagyon szeretne megállapodni, habár semmi ideje a férfiakra...

Siklik a havon (2015)

Debbie Macomber's Dashing through the snow



Hogy karácsonykor ne ragadjon a reptéren, Ashley Harrison (Meghan Ory) kénytelen elfogadni az idegen Dash Sutherland (Andrew Walker) segítségét, aki épp most bérelte ki az utolsó szabad autót. A közös utazás során jobban megismerik egymást a fiatalok, kiskutyát fogadnak örökbe és egy félreértés miatt egy izgalmas nyomozásba is belecsöppennek.

Egy kutyasétáltató karácsonyi meséje (2015)

A Dogwalker's Christmas Tale 



Amikor az elkényeztetett, 21 éves egyetemi hallgatónak, Luce Lockhart-nak (Lexi Giovagnoli) gazdagok kutyasétáltatójaként munkát kell vállalnia a nyári szünet alatt, felfedezi, hogy egy spa épül a helyi kutyapark közelében. Luce találkozik a pofátlanul jóképű kutyasétáltatóval, Dean-nel (Jonathan Bennett, aki megpróbálja leállítani a szalon építését. Vajon Luce túl tud lépni önös érdekein, hogy segítsen megmenteni a parkot még karácsony éjszakája előtt?

Kutyus karácsonyra (2016)

A puppy for christmas



Noelle (Cindy Busby) kislánykora óta egy kiskutyáról álmodott, de mindig más állatot tartott. Jelenlegi párja is kutyaellenes, mivel allergiás szinte minden létező dologra. Amikor kiderül, hogy létezik olyan fajta, amelyik nem okoz allergiás reakciókat, a lány egyből be is szerez egyet, s ezzel fenekestül felfordul az élete... Párja karácsony előtt szakít vele, így kénytelen elköltözni a rosszcsont ebbel.

Forrás: Mafab, Port, Hallmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése