2016. december 15., csütörtök

Karácsonyi kamupáros filmek

Lebilincselő karácsony (2007)

Holiday in handcuffs



Trudie (Melissa Joan Hart) tehetséges festő, már csak az elismerő közönség hiányzik. Mivel valamiből mégiscsak élni kell, pincérnőként keresi a kenyerét, elégedetlenkedő családja azonban többet követel tőle. A hab a tortán, hogy egy rosszul sikerült állásinterjú után még a barátja is kiborítja. Ebben a helyzetben képtelen ötletre ragadtatja magát. Attól félve, hogy megint egyedül kell hazamennie az ünnepekre, elrabolja az egyik vendéget, Davidet (Mario López). Azt tervezi, hogy hazaviszi karácsonyra, és mint a Nagy Őt, bemutatja a családjának.

Kamupasi – Karácsonyi eljegyzés (2011)

Holiday engagement



A harmincas éveiben járó Hillary (Bonnie Somerville) egész életében próbált szülei kedvében járni, főleg előítéletekkel teli édesanyjáéban, aki eddigi minden döntését megkritizálta – főleg ha párválasztásra került a sor. Most azonban Hillary úgy érzi, hogy Jasonnel, a jóképű és sikeres ügyvéddel, aki még a kezét is megkérte, belenyúlt a tutiba, és a lány úgy dönt, hazaviszi őt a hálaadásnapi családi ünnepségre – és ezt jó előre is be is jelenti otthon. Igen ám, de mielőtt ez megtörténhetne, Jason dobja őt arra hivatkozva, hogy most a karrierje a legfontosabb. Nincs mit tenni, Hillarynak sürgősen találnia kell valakit, aki helyettesíthetné Jasont a családi hétvégén. Kapóra jön hát David (Jordan Bridges), az interneten talált állástalan színész, akinek jól jönne egy kis munka, csakhogy egy sikeres ügyvédet nem is olyan könnyű eljátszani – főleg, ha az ember Hillary családi inkvizíciójával találja szemben magát.

Összefogva az ünnepekre (2012)

Hitched for the holidays



Adott egy őrült családi háttérrel rendelkező férfi és egy még bonyolultabb szülőkkel megáldott nő, akik az interneten keresnek magunknak plátói párt az ünnepek idejére. A Joey Lawrence által alakított főhős haldokló nagymamája utolsó kívánságát szeretné teljesíteni, bemutatni neki a nőt, akit egy nap majd feleségül vesz. Az Emily Hampshire által megformált másik főszereplő pedig édesanyja párkereső akcióitól szeretne megszabadulni legalább karácsonyra... Bár mindenki tudja, mi lesz a vége, mégis érdemes legalább egyszer megnézni, mókás film hideg téli napokra.

Hómenyasszony (2013)

Snow bride



Greta Kaine (Katrina Law) riporterként a híres és gazdag emberek életét kutatja szaftos kis pletykák után. Amikor megtudja, hogy a híres szenátor fia házasodni készül karácsony táján, egyből útra kel, hogy övé legyen a nagy sztori. A hóviharban azonban balesetet szenved, és véletlenül épp a család találja meg. Ráadásul mint barátnőjét mutatja be őt jóképű megmentője.

Fagyöngy ígéret (2016)

The mistletoe promise



A Richard Paul Evans azonos című regénye alapján készült filmben két idegen (Jaime King és Luke Macfarlane) megegyezik abban, hogy egy párként vészelik át az ünnepeket.

Decemberi menyasszony (2016)

A december bride



A lakberendező Layla (Jessica Lowndes) mindig decemberi esküvőről álmodott, így összetört szívvel néz elébe exének és unokatestvérének menyegzője elé. Hogy ne menjen egyedül, kell találnia egy randi partnert magának, aki elkíséri majd. Jobb híján kénytelen azzal a férfival (Daniel Lissing) menni az esküvőre, aki bemutatta egymásnak egykoron az ifjú párt.


Forrás: port.hu; www.mafab.hu, www.hallmarkchannel.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése