2016. december 16., péntek

Karácsonyi esküvős filmek


Csapnivaló mennyegző (2006)

A christmas wedding



Emily (Sarah Paulson) és Ben (Eric Mabius) karácsony estére szervezik az esküvőjüket. Ám Tucker (Dean Cain) a lány rámenős főnöke egy ellenállhatatlan ajánlattal elcsalja három hétre, közvetlenül az esküvő előtt. A menyasszony azonban hamarosan megbánja, hogy elvállalta a munkát, mert nagyon úgy tűnik, nem ér haza élete nagy napjára...

Menyasszonyt karácsonyra (2012)

A bride for christmas



Kedves és szórakoztató film esti csajos programhoz, habár jól tudjuk kezdettől fogva mi lesz a vége. Már az első 15 percben erősen elfogja a nézőt a gyanu, hogy ezt mintha már látta volna valamikor... Nem csoda, hisz a főhősnőnk akár az Oltári nőből is előléphetne: Jessie (Arielle Kebbel) már háromszor menekült el esküvőjéről. Majd feltűnik a színen a szőkésbarna sármőr (Andrew Walker), aki képtelen az elköteleződésre és fogad a barátaival, hogy a karácsonyig hátra levő 4 hétben meggyőz egy kiválasztott lányt, hogy menjen hozzá feleségül. Ismerős, nemde? Mintha már ezt a poént is ellőtték volna a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című kasszasikerben... Emlékszel a Szeretném, ha szeretnél kínos szobortörős jelenetére? Most új köntösbe öltöztetve ismét megnézheted! Ezektől eltekintve szerethető a sztori, és jól mulat az ember a hasonlóságokat fürkészve.

Fergeteges szenteste (2012)

A christmas wedding date



Egy karrierista nő (Marla Sokoloff) visszatér a kisvárosba, egy barátja karácsonyi esküvőjére, de döbbenten látja, hogy az események egyre csak ismétlődnek... Nincs mit tennie, sodródik az eseményekkel, újra és újra változtat a napján saját javára. 

Hómenyasszony (2013)

Snow bride



Greta Kaine (Katrina Law) riporterként mindig is oda volt a celeb pletykákért. Amikor kiderül, hogy a néhai Tannehill szenátor egyik fia idén karácsonykor megkéri barátnője kezét, egyből útnak indul a sztori után és a véletlennek köszönhetően belepottyan a híres család ünnepi sürgés-forgásába, mint a másik fiú barátnője... Greta-nak döntenie kell, hogy meddig képes elmenni egy szaftos történetért.

Forrás: Mafab, Port, Femina, Énportál, Haon, Hallmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése