2016. december 18., vasárnap

Karácsonyi király romantikus filmek

Karácsony a kastélyban/Hercegnőt karácsonyra (2011)

A princess for Christmas



A Buffaloban élő Jules (Katie McGrath) élete maga a katasztrófa: egyedül neveli elhunyt testvére kislányát és rosszcsont fiát, a dadusok sorra mondanak fel nála, ráadásul még az állását is elvesztette... Ám a legnagyobb kavarodás közepette becsenget hozzá a gyermekek Európában élő rejtélyes nagyapjának (Roger Moore) hűséges komornyikja, és meghívja a furcsa kis családot magukhoz karácsonyra. Így hát elkezdődik hármójuk csodás utazása, mely során a makacs nagypapa szíve meglágyul, a herceg (Sam Heughan) szerelemre lel, az ódon kastély pedig megtelik élettel és vidámsággal...

Királyi karácsony (2014)

A Royal Christmas


Cordinia hercege, Leo boldogan éli életét Amerikában, mint egy átlagos fiatal férfi. Senki sem tudja, hogy titokban egy trón várományosa... Még Emily (Lacey Chabert), a barátnője sincs tisztában a valós helyzettel, ám a karácsony hazaszólítja a trónörököst édesanyjához, aki szentül meg van győződve, hogy Leopoldnak gyermekkori barátnőjét kell elvennie... A kedves mama igyekszik megnehezíteni a pár életét, de a divattervezői karrierről álmodozó lány természetesen állja a sarat.

Egyszer volt egy szabadnapos hercegnő (2015)

Once upon a holiday


Amikor Katie hercegnő (Briana Evigan) úgy dönt, hogy néhány napra meglép kötelezettségei elől és egy kis amerikai szabadságot vesz ki, hogy lássa, mások hogyan élnek, egy jóképű idegen (Paul Campbell) segítségére kénytelen magát bízni. Vajon mikor bukik le őfelsége?

Koronát karácsonyra (2015)

Crown for christmas



Amikor Allie (Danica McKellar) elveszti hotelbéli állását, egy kislány nevelőnője lesz, aki egy híres európai család sarja, ráadásul egy igazi kastélyban él.

Herceget karácsonyra (2015)

A prince for christmas/Small town prince



Duncan (Kirk Barker) egy elrendezett házasság elől Amerikába menekül, ahol találkozik Emmával (Viva Bianca), aki kishúgát egyedül neveli és épp próbálja éttermét megtartani.

A tél hercege (2017)

A royal winter


Miközben egy last-minute európai nyaraláson van, a fiatal Maggie (Marritt Patterson) egy valódi tündérmese közepén találja magát. Az egész egy jóképű helybélivel való véletlen találkozással kezdődött, és még ki tudja, hová fejlődik a dolog. A helyzet azonban egyre bonyolultabbá válik, amikor Maggie rájön, hogy az ifjú valójában egy igazi herceg, akiből hamarosan országának királya lesz. Természetesen az anyja rossz szemmel nézi a hercegi fiacskája és a turistalány romantikus kapcsolatát.

Karácsonyi herceg (2017)

A christmas prince


Egy merész riporterlány azt a feladatot kapja, hogy bármi áron szerezzen információkat Aldovia jövendőbeli királyáról, aki híres playboy. Egy véletlennek köszönhetően tanárnői álruhát ölt a családnál, így a jóképű herceg otthonában lesheti meg a királyi családot és írhatja meg élete sztoriját.

Egy herceg karácsonyra: Királyi esküvő (2018)

A christmas prince: the royal wedding


Aldovia hercege, Richard immáron egy éve királyként uralkodik országa felett és ingázik New York és otthona között. Idén karácsonykor újabb nagy eseményre készül a palota: ezúttal esküvőre sereglik össze a társaság, miközben Aldovia lakossága igen komoly anyagi problémákkal küzd.

Királyi divatbemutató (2018)

A christmas in royal fashion


Kristin (Cindy Busby) egy híres, de keményszivű PR szakember aszisztense. Legfőbb álma, hogy lehessen valaki, hogy észrevegyék. Amikor főnöke a nagy karácsonyi divatbemutató előtt kénytelen több napra elutazni, átveszi az irányítást a jótékonysági esemény szervezése felett.

Karácsony a kastélyban (2018)

Christmas at the palace


San Senova ifjú hercegnője és megözvegyült édesapja, a jóképű "Grincs" király felkérik az egykori műkorcsolya sztárt (Merritt Patterson), hogy segítsen nekik új karácsonyi hagyományt teremteni.

Karácsony egy herceggel (2018)

Christmas with a prince


Doktor Natasha (Kaitlyn Leeb) élete középpontjában azok a súlyosan beteg gyermekek állnak, akiket a kórházban minden nap kezel. Mindent megtesz azért, hogy megkapják azt, ami a gyógyuláshoz kell. Így amikor ápoló testvérének gyermekkori barátját baleset éri a közeli síparadicsomban, kénytelen a kis pácienseket szeme előtt tartva szembenézni azzal a személlyel, aki egyszer már tinédzserként faképnél hagyta... A jóképű, ámde felelőtlen Alexander hercegnek (Nick Hounslow) St. Savarre-ból kell egy biztos és nyugodt hely, ahol orvosi felügyelet mellett felépülhet, ezért a palota igen komoly összeggel támogatja a kórházat.

Téli hercegnő (2019)

A winter princess


Carly (Natalie Hall) egy icike-picike európai ország, Landora hercegnője, aki az egyetem befejezése után szeretné megtapasztalni, milyen az átlag emberek élete, így kontinenst vált és egy síparadicsomban kezd el dolgozni rendezvényszervezőként, ahol senki sem ismeri Carlotta hercegnőt. Amikor a munkahelyének 50. évfordulójára kell egy nagyszabású bált szerveznie, a főnöke jóképű testvérével (Chris McNally) kell együttműködnie.


Forrás: Mafab, Port, Hallmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése